Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztar Hirek!

Selena Gomez szines hajtincseket rakatott! [2012.01.12.]

Vége a kislányos hajú korszaknak! Selena Gomez a Twitteren osztotta meg először a nagyvilággal új külsejét. A 19 éves Disney-sztár kék és lila hajtincseinek köszönheti új külsejét – adta hírül a HollywoodLife. Chauntal Lewis elmondása szerint 75 darab színes hajtinccsel dúsították Selena haját. Lewis a West Hollywood-i Nine Zero One szalon egyik fodrásza.

 

Justin Biebert nem erdekli a sex! [2012.01.11]

Justin Bieber a V magaiznnak a minap a következőket nyilatkozta: " Szerelmes vagyok, és talán majd jobban érdekel a szeretkezés is, ha idősebb leszek. De olyan ember szeretnék lenni, akit mindenki tisztel." Sőt hozzátette, hogy a világnak tudnia kell, hogy már nem gyerek, igaz, nem is felnőtt.

Zendaya Coleman-ek nem engedik hogy randizzon [ 2012.01.10.]

 A Shake It Up sztárja, Zendaya Coleman még csak 14 éves, de máris irigylésre méltó összegeket keres. Élete tökéletesnek látszik, ám a színésznő elmondta, mi is az ami igazán hiányzik neki az életéből.

„Nem engedik a szüleim, hogy randizzak. Apu azt mondta, hogy 16 éves koromig nem lehet barátom. A barátaim többsége fiú, de még sosem jutott eszembe, hogy bármelyikőjükkel is több lenne, mint barátság, úgyhogy a szüleimnek nem kell aggódniuk. Egyébként sem lenne időm most egy pasira, túl elfoglalt vagyok” – nyilatkozta Zendaya, majd hozzátette, számára egy fiú személyisége és humora az, ami igazán számít.

Habár Zendaya nem igazán vágyik barátra, a fiúk máris körülrajongják, így csak idő kérdése, mikor értesül a bulvársajtó egy újabb sztárszerelemről – hiszen ami késik, az nem múlik.

 

Kesha leborotvalta a hajat!

 

A nyáron hazánkban ingyenes koncertet adó Ke$ha a Twitter-fiókján mutatta meg új megjelenését. Az énekesnő irokéz frizurát csináltatott, ami annyit jelent, hogy oldalt felborotváltatta a haját.

Úgy tűnik, ez a hajviselet most nagyon népszerű a külföldi és a magyar sztároknál is, régebben Rihannának is volt ilyen frizurája, belföldön pedig legutóbb Hien vágatott magának ilyen hajat, aki Cassyről mintázta.

Ke$ha már korábban kijelentette, hogy az új korong rockosabb stílusú lesz, és magán is alakít majd valamit a stílus érdekében, de erre valószínűleg senki nem számított.